COVID-19

Op de een of andere manier heeft iedereen wel te maken met het coronavirus. Of het nou op je werk in de zorg of thuis aan de keukentafel is, tijdens je boodschappenrondje of als je restaurant met worden omgetoverd tot afhaalrestaurant. Wij kunnen je voorzien van bedrukte beschermingsmiddelen, 'houd afstand' drukwerk of handige thuiswerkproducten. Alles om jouw dagelijkse leven en die van anderen zo veilig en normaal mogelijk door te laten gaan.

Mondkapjes

Binnenkort wordt o.a. het openbaar vervoer en het kappersbezoek weer opgestart. Voorzieningen waarbij het verplicht of aanbevolen wordt om een mondkapje te dragen.

Wij kunnen twee soorten bedrukte mondkapjes leveren bedrukt met bijvoorbeeld een logo of een Full Color afbeelding op beide zijkanten.

Wij kunnen deze mondkapjes leveren voor € 3,85 p/st voor de dubbelgeslagen 140 g/m² polyester uitvoering of € 4,70 p/st voor de 120 g/m² "cotton look" polyester (buitenzijde) en 80 g/m² spunbond polypropylene (binnenzijde) uitvoering.

Met deze bedrukte mondkapjes verminder je de luchttoevoer tijdens het praten, hoesten of niezen in openbare ruimtes en is het aanraken van je neus en mond niet mogelijk. Hierdoor verkleinen we mogelijk samen de kans op het verspreiden van virussen. Het polyester mondkapje voelt comfortabel aan en is gecertificeerd volgens de OEKO-TEX® 100-norm zodat je ze langdurig en comfortabel op de huid kunt dragen.

  • Ze zijn te bedrukken aan de zijkanten
  • One size fits all
  • OEKO-TEX® 100-gecertificeerd
  • Wasmachinebestendig (tot 60 graden)

LET OP! Deze stoffen mondkapjes zijn geen medische mondkapjes en bieden niet dezelfde bescherming. We raden daarom aan deze bedrukte mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, tijdens kappersbezoek of tijdens het winkelen.

 

  

 

Preventieschermen

Het is een hele uitdaging om een veilige afstand te creeëren binnen je bedrijf. Je kunt je medewerkers en klanten beschermen met 5 mm dikke plexiglas schermen. Door het handige doorgeefluik zijn er ontelbaar veel toepassingen voor deze schermen. Gebruik het plexiglas scherm bijvoorbeeld bij de kassa tijdens het afrekenen. Deze plexiglas schermen schuif je makkelijk in elkaar zodat je ze direct kunt gebruiken. De schermen kunnen snel geleverd worden.

Heeft u vraag? Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor jou maken?

Vraag ons gerust naar onze diensten. Bel ons, stuur ons een e-mail of gebruik de contactpagina om het contactformulier in te vullen en wij nemen contact met u op.

Elft 35, 1777AC Hippolytushoef

+31 (0)6 5439 50 60

info@morant-reclame.nl

® 2021 Reclamestudio Morant | alle rechten voorbehouden